Att köpa kattunge från oss

S*Scripsis

Norwegian forest cat - Norsk Skogkatt

Att köpa kattunge från oss

Köpinformation:

När du köper en kattunge av oss till sällskap/utställning, är den:

  • Minst 12 veckor gammal
  • Veterinärbesiktad senast 7 dagar innan leverans
  • Vaccinerad 2 gånger
  • Avmaskad vid behov
  • Chipmärkt
  • Stamboksförd i SVERAK (Innehar stamtavla)
  • Ïndividförsäkrad i Agria, som du köpare kan ta över + doldafelförsäkrad.
  • Kastrerad vid behov (honor och hanar till sällskap)
  • Välhanterad; van vid kloklippning, har badats osv.


Våra kattungar föds upp tillsammans med oss i vårt hem. De bor de första veckorna tillsammans med oss i sovrummet och allt eftersom de växer får dom mer och mer utrymme att springa runt på. En kattunge från oss är van med ett familjeliv med allt det innebär med 2 tonåringar och en 6 åring i huset.


Vi tar inte emot några besökare förrän kattungarna har fyllt 6 veckor. Kattungarna utvärderas  så länge vi anser det lämpligt och vi är mycket noga med att rätt kattunge skall komma till rätt hem. Inga kattungar säljs heller enligt någon "först i kö" pricip, men ni är välkomna att visa ert intresse och ställa er i "kö". Jag förbehåller mig rätten att neka en köpare utan någon närmare förklaring.


Vad vi förväntar oss av er:

Vi förväntar oss att ni har tänkt igenom ert kattköp ordentligt innan ni bestämmer er att köpa en kattunge. Vi säljer i första hand inga utekatter, men vi ser gärna att er katt kommer få tillgång till en nätad uteplats alternativt möjlighet att gå ut med sele och koppel. Vi förväntar oss även att ni har katten försäkrad samt vaccinerar katten enligt rekommendation. En kattunge/katt behöver sällskap, se till att planera in så ni har tid med er nya familjemedlem. Det är också rekommenderat att kattungen/katten har sällskap av annan katt.


Fortfarande intresserad av en kattunge från S*Scripsis?

Om ni är intresserade av en kattunge från oss så skicka ett mail eller ring och berätta mer om er och er familj. Berätta också vad det är för typ av katt ni söker.  (OBS! Vi har barn i familjen och jobbar så inga sena samtal och inga tidiga morgonsamtal!) 


Om vi är överens

Om vi är överens och vi har en kattunge till er så är ni välkomna att tinga en kattunge, handpenningen är 15% av priset och betalas i samband med att kattungen tingas. Kattungen levereras TIDIGAST vid 12 veckors ålder.VÄLKOMNA med förfrågan. //AnnaKontaktuppgifter


Adress:

Övre Bruket, Hörnefors


Email:

email:anna@scripsis.se


Phone:

(+46) 070-9314957


Sociala medier

 

Facebook

Instagram

S*Scripsis

Anna Lydig


Medlem i Björkstakatten och Skogkattslingan.


.


Copyright © All Rights Reserved